Д. Ј. (51) страдао је јуче у тешкој саобраћајној несрећи која се догодила на ауто путу "Милош ВеликИ". Он је возио у контра смеру, а након што је ударио у друго возило, његов "фијат пунто" се запалио и Д. Ј. је остао заглављен у аутомобилу.

Подсетимо, једна особа је погинула, а две су тешко повређене у стравичној саобраћајној несрећи која се јуче догодила код обилазнице у Београду, на ауто-путу Милош Велики код Јакова, када је возило "фијат пунто" ишло контра смером ка Београду, изазвало је несрећу и почело да гори.

Фото: принтскрин друштвене мреже

 

 

Још увек није познато из ког разлога је Д. Ј. возио у контра смеру. Он је живео у Дебељачи и био је масер. На сувозачевом месту је био Н. К. (40), који је након несреће превезен на одељење реанимације у Ургентни центар. Д. П. (30), која је била на месту возача "хјундаија" у свесном стању је превезена у КБЦ Земун.

На друштвеним мрежама појавио се језиви снимак несреће. Види се тренутак у ком се "фијат" закуцао у друго возило, а онда букнуо и потпуно изгорео. У току је била тотална обустава саобраћаја у смеру ка Београду. На лице места су одмах изашли ватрогасци, полиција, као и Хитна помоћ.

Фото: принтскрин друштвене мреже

 

 

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".