Наиме, разлог томе је тај што је његов син Рашид био правоснажно осуђен на 12 година затвора, јер је убио Драгољуба Деспотовића и покушао да ликвидира Радомира Лазића 22. маја 2002. године у Лозници. Од тренутка када је певач сазнао да му је син умешан у злочин, сузе су лиле низ његово лице. То се понављало сваки пут када изводи песму "Сине мој".

Фото: Архив Новости

 

Сакић је проглашен кривим што је 22. маја 2002. године у Лозници, са умишљајем покушао да убије Деспотовића и Лазића. Он им је пришао, називао их погрдним именима и одмах започео тучу са Деспотовићем. У току туче испалио је више хитаца из свог пиштоља у правцу обојице, наведено је било тада у извештају. Један од метака погодио је Деспотовића, наневши му повреде услед којих је одмах преминуо, док је Лазић успео да побегне са лица места неповређен.

Лазић је осуђен јер је са умишљајем покушао да убије Сакића, пошто је током туче испалио више хитаца и лакше га повредио. Синан је у једном интервјуу испричао да је за то сазнао док је био на наступу у Швајцарској.

"Почео сам да плачем. Ја сам професионалац. На наступу сам, смејем се, а кад сиђем доле плачем ко мало дете. Било ме је срам да изађем на улицу", говорио је тада певач, те признао да је сина у затвору посетио само једном.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".