Naime, razlog tome je taj što je njegov sin Rašid bio pravosnažno osuđen na 12 godina zatvora, jer je ubio Dragoljuba Despotovića i pokušao da likvidira Radomira Lazića 22. maja 2002. godine u Loznici. Od trenutka kada je pevač saznao da mu je sin umešan u zločin, suze su lile niz njegovo lice. To se ponavljalo svaki put kada izvodi pesmu "Sine moj".

Foto: Arhiv Novosti

 

Sakić je proglašen krivim što je 22. maja 2002. godine u Loznici, sa umišljajem pokušao da ubije Despotovića i Lazića. On im je prišao, nazivao ih pogrdnim imenima i odmah započeo tuču sa Despotovićem. U toku tuče ispalio je više hitaca iz svog pištolja u pravcu obojice, navedeno je bilo tada u izveštaju. Jedan od metaka pogodio je Despotovića, nanevši mu povrede usled kojih je odmah preminuo, dok je Lazić uspeo da pobegne sa lica mesta nepovređen.

Lazić je osuđen jer je sa umišljajem pokušao da ubije Sakića, pošto je tokom tuče ispalio više hitaca i lakše ga povredio. Sinan je u jednom intervjuu ispričao da je za to saznao dok je bio na nastupu u Švajcarskoj.

"Počeo sam da plačem. Ja sam profesionalac. Na nastupu sam, smejem se, a kad siđem dole plačem ko malo dete. Bilo me je sram da izađem na ulicu", govorio je tada pevač, te priznao da je sina u zatvoru posetio samo jednom.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".