Урош је на самом уласку у ријалити открио да је у сродству са певачицом из чувене групе "Зана", Јеленом Живановић. Певачица је младом инфлуенсеру бака, а како каже, није она цвећка као што су многи мислили да јесте. 

Наводно, Уроша су се одрекли родитељи када су сазнали да улази у ријалити, а према његовим речима ни Јелена није ништа боље реаговала: 

- Јелена из групе Зана ми је баба, с мамине стране. И она је катастрофа реаговала јер зна шта могу да изнесем о њој. Плаши се тога, није цвећка, врло је безобразна -рекао је Урош, а Јелена се такође огласила и истакла да између њих нема зле крви и да се не виђају: 

- Жао ми је што су га се родитељи одрекли, како кажете, то заиста не знам, нисам ни с једном ни с другом страном у неком сталном контакту, видимо се и чујемо једном годишње, како кажу, на венчањима и сахранама. Желим му сву срећу, то је све што имам да кажем - била је јасна певачица па објаснила у каквом су крвном сродству:

- Некад су разлике између деце биле и по 25 година, то су времена где се рађало више деце него данас и где су разлике између њих биле велике. Моја мама је родила шесторо деце, моја баба осморо, то је за та времена било нормално. Мене је мајка родила у 35, што је било чудно у то време, као касно, зато нисам само баба, већ и прабаба, уопште није битно да л' знам и познајем ту децу или не. Моја мајка је имала четири сестре, то је та разлика, моја тетка је могла да мени буде бака. У иностранству сви кажу казн, као рођак, само се код нас то тера у детаље, колена итд. Урош је, у ствари, род по маминој линији, ја сам његовој мајци тетка, а разлика између нас је шест месеци, значи баба-тетка, како се код нас каже, то тако испада. Свима звучи смешно, али је у суштини нормално, та моја једна тетка је била 1914. годиште. Урошу бих могла да будем и бака, мада не би ако је директно сродство.

(Србија данас)

БОНУС ВИДЕО: