Његово богатство и дан данас интригира јавност, а једном приликом открио је да је певачици преписао сву своју имовину - као разлог навео је: “Зато што сам то хтео”. Ипак, чини се да и поред луксузног живота, као и његова супруга Драгана, родно место не заборавља.

Како смо недавно имали прилике да видимо, Тони је са сином Марком посетио завичај, а у питању је село Шимићи у Босни и Херцеговини, где Бијелић има скромну кућу и окућницу, окружену чистом и нетакнутом природом.

Подсетимо, Драгана често посећује своје родно место Касидол надомак Пожаревца, а иако већ деценијама живи у Аустрији, где осим виле има и дворац, она је новац уложила и у имање на којем јој живе родитељи.

Фото: Инстаграм принтскрин/marko.vnm

 

Подигла им је једноспратну кућу, која важи за једну од најлепших у селу, а у лепо сређеном дворишту налази се још једна приземна старија некретнина.

Драгана и Тони важе за један од најскладнијих парова на сцени, па није ни чудо што су заједничким снагама успели да створе читаву империју, а њихово највеће богатство дефинитивно су син Марко и ћерка Мануела.

Драгана Мирковић била је на врхунцу своје каријере и популарности када је упознала свог садашњег супруга.

Фото: Инстаграм принтскрин/tonibijelic

 

- Тонија сам упознала када сам дошла у Беч да одржим два концерта. Концерт је требало да буде један у низу од хиљаду већ одржаних, није ми пало на памет да ће се догодити нешто посебно. У хотел по мене долази организатор, видим није сам, са њим је неки младић, искрено, приметила сам само да је висок. Како се испоставило, организатору се покварио аутомобил, па је по мене дошао с Тонијем.

- Отпевам концерт, врате ме у хотел. Сутрадан је уследио други концерт, а Тони је поново дашао по мене, иако је организатор поправио свој ауто. Тада сам имала прилику да га мало боље погледам. Завршим и тај други концерт, врате они мене у хотел - испричала је једном приликом Драгана.

Сутрадан је добила позив на кафу од Тонија који је желео и да јој поклони нешто.

Фото: Д. Мишић

 

- За та два дана видела сам да је младић заиста океј, те да нећу доћи у непријатну ситуацију. Уз све то, свакако је требало да напустим собу. У том тренутку је и рођаци требало да дођу по мене, али су због гужве у граду каснили пуна два сата. То ја називам судбином – рекла је певачица и наставила:

- Када је дошао да ме види, с изговором да ми је донео неки поклон, захвалила сам се и рекла да није требало. Мислила сам да је у питању неки парфем. Ми смо се и испричали, а ја поклон нисам ни отворила. Тек у авиону сам отпаковала поклон, и даље мислећи да је унутра парфем. Кад сам уместо парфема угледала дијамантску наруквицу и прстен, умало нисам пала у несвест.

Било ми је јако непријатно и жао што нисам отворила поклон пред њим и вратила му га. Пошто сам ја мало старија од Тонија, помислила сам: „Како је мали намазан!“. Није ми тражио број телефона, али је у кесицу са поклоном ставио и своју визит картицу.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/tonibijelic

 

Дани су пролазили, а Драгана је схватила да не може и не жели више да живи без Тонија.

- Кад ме је запросио, била сам више у шоку. Десило се на семафору на црвеном светлу, само је излетео, каже да је тад смогао снаге, ја сам се насмејала. Атипичан али пресрећан тренутак, много лепих тренутака је било - испричала је певачица једном приликом.

Венчали су се 28. септембра 2000. године.

БОНУС ВИДЕО: