На свом Инстаграм профилу објавила је фотографију на којој се види да седи у инвалидским колицима, а описом је растужила многе.

- Воли ме. Помози ми да оздравим. Излечи ме. Исцели ме. Немој да и то све морам сама, када су твоје руке дупло снажније од мојих. Да ме кроз олује пренесу, а не оставе да ме киша и снегови затрпају у ћошковима. Воли ме, кад не волим сама себе. И кад мислим да нико не треба да ме воли. Кад мрзим тебе у свету у којем се налазим. Проћи ће. Као и срећа кад има рок трајања, тако и туга обудави, невоље прођу и остану живописне дуге после тешких киша. Онда ћу ја да волим тебе. И гола. И боса - започела је Марија објаву:

Фото: Инстаграм принтскрин/marija_bulat

 

- Закрвављених усана од позуде и мирисних власи на глави, спремних да осете твоје руке док их мрсе. Волећу те ујутро. И у подне. Волећу те и кад ме има и кад ме нема. И кад не будеш волео сам себе. Чекаћу, волећу те и кад прођу туге. И кад је срећа, волећемо се онда кад је све предивно. Онда кад је све тмурно. Онда кад лете облаци у смеру у којем ми желимо. Кад нам се прсти испреплећу у симфонииама живота и љубави, док срећа лебди над главама. Волећемо се. Онда кад паднемо.Онда кад устанемо. Када имамо толико да не знамо шта ћемо. Када немамо ништа, па не знамо шта ћемо. Када нас саставе јужине, а раставе кошаве. Волећемо се. У добру и злу. У сваком новом дану. У богатству. У сиромаштву. И кад нам се тела удаље, душе ће остати састављене. За нека боља сутра. Проћи ће све лоше. Најбоље ће нам тек доћи, а теби преостаје само једно. Воли ме - завршила је објаву Марија Булат.

Подсетимо, Марија болује од хроничне анемије, те редовно прима терапије, а певач јој је у тешким тренуцима највећа подршка.

БОНУС ВИДЕО: