Сценариста и редитељ Драгослав Лазић, недавно је открио да болује од неизлечиве болести због које већ годинама не ради, а чини се да баш сада бије најтежу битку.

- Нема ме јер су ме стигле године. Ја и даље пишем, али моје пројекте ће такав радити неко други. Дефинитивно сам рекао збогом редитељском послу, јер је то заиста напоран посао. Ја сам се и разболео на снимању серије "Звездара", коју сам радио три године.

- Имам и здравствених проблема. Слабије чујем и видим, али и слабије ходам. Имам Паркисонову болест, која се не лечи, али је битно да се успори. Ипак и поред тога, не одустајем од посла - испричао је редитељ за Блиц.

Иначе, Лазић је бивши супруг наше легендарне глумице Снежане Савић са којом је у браку добио ћерку Аниту.

Након што су се Снежана и Драгослав развели, он се оженио глумицом Драганом Туркаљ, која је од њега млађа чак 32 године.

Дуго су прижељкивали да добију заједничке потомке, што им се десило тек пре неколико година, када је Драгослав у 76. години постао отац ћерке Искре и сина Лазара, а Снежана је својевремено прокоментарисала њихове породичне односе.

- Мој бивши супруг је добио децу пре нешто мање од десетак година. У нормалним сам односима са њим и његовом новом породицом - казала је тада Снежана.

(Хелло)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".