Scenarista i reditelj Dragoslav Lazić, nedavno je otkrio da boluje od neizlečive bolesti zbog koje već godinama ne radi, a čini se da baš sada bije najtežu bitku.

- Nema me jer su me stigle godine. Ja i dalje pišem, ali moje projekte će takav raditi neko drugi. Definitivno sam rekao zbogom rediteljskom poslu, jer je to zaista naporan posao. Ja sam se i razboleo na snimanju serije "Zvezdara", koju sam radio tri godine.

- Imam i zdravstvenih problema. Slabije čujem i vidim, ali i slabije hodam. Imam Parkisonovu bolest, koja se ne leči, ali je bitno da se uspori. Ipak i pored toga, ne odustajem od posla - ispričao je reditelj za Blic.

Inače, Lazić je bivši suprug naše legendarne glumice Snežane Savić sa kojom je u braku dobio ćerku Anitu.

Nakon što su se Snežana i Dragoslav razveli, on se oženio glumicom Draganom Turkalj, koja je od njega mlađa čak 32 godine.

Dugo su priželjkivali da dobiju zajedničke potomke, što im se desilo tek pre nekoliko godina, kada je Dragoslav u 76. godini postao otac ćerke Iskre i sina Lazara, a Snežana je svojevremeno prokomentarisala njihove porodične odnose.

- Moj bivši suprug je dobio decu pre nešto manje od desetak godina. U normalnim sam odnosima sa njim i njegovom novom porodicom - kazala je tada Snežana.

(Hello)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".