Он је поново поставио његову фотографију и написао:

ФОТО: Принтскрин / Инстаграм /слобарадановиц

 

- Провалник је малопре пронађен и ухапшен. Браво за нашу полицију.

Радановић, његова супруга Јелена Радановић, који су на мору, као и његова мајка су одахнули након ове вести.

Подсетимо, певач је јуче обавести пратиоце на Инстаграму да је лопов упао у кућу његове таште на Звездари у 4 сата ујутру и да се она нашла очи у очи с њим. Објавио је његову фотографију и затражио помоћ у његовој идентификацији и понудио награду. Такође је поставио фотографију папуча које је провалник заборави.

Фото: АТА имагес

 

Извор је испричао да је провалник упао кроз отворен прозор и да је из ташне мајке Слобине жене украо 700 евра.

Пре тога узео је телефон њеног унука и њиме осветљавао пут, али када га је певачева ташта видела, бацио га је и побегао.

Она је најпре мислила да се по кући шета њен унук, тек касније јој је било јасно да јој је упао лопов.

- Јеленина мајка је чула буку, устала и у једном тренутку видела блиц у ходнику. Мислила је да је то њен унук Лука па је питала ''Сине, шта је било'', на шта је лопов одговорио ''Промашио сам врата тоалета''. Тада је она схватила да је у питању непозната особа, и након њене изненађене реакције, он је у два корака скочио кроз прозор. Пре тога је узео њен новчаник и 700 евра колико је било у том тртенутку. То су приземне куће и ту људи углавном спавају са отвореним прозорима. И она је оставила отворени прозор да би улазила светлост како се Лука не би плашио док спава - исприча је извор за Пинк и додао:

- Интересантно је да када је ушао, изуо је папуче да се не би чуо. Узео је Лукин телефон и са њега упалио блиц да би видео. Просто невероватно. Након што га је Слобина ташта ухватила, он је бацио телефон и побегао са тих 700 евра - завршио је извор.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".