Животна прича Александра Берчека није ни мало једноставна, прожета је тешким тренуцима, великим улогама, а посебно обележје његовој животној причи дају жене, Светлана и Ана.

Ретки су интервјуи у којима је о себи говорио, а можда један од најзначајнијих био је у емисији "ТВ лица, као сав нормалан свет", где је говорио о детињству, понеку реч чак и о наследницима, али жене Александра Берчека за домаћу јавност и даље су мистерија.

Једино је познато да се женио два пута, да је са првом женом, Светланом, добио сина Николу и ћерку Милицу, док му је друга жена Ана, која му је уједно била и колегиница, подарила сина Милоша и ћерку Мину.

Фото: В. Данилов

 

Изгледа да глумац верује у ону паролу да се о ономе што највише волимо ћути, те о женама никада није говорио, а ево шта је о односу са својим наследницима својевремено рекао Тањи Петернек:

- Нисам много био са децом док су одрастали, на моју несрећу. То ми је велика жалост, али такав је био стицај околности - а онда се осврнуо на њихов однос према његовом позиву:

 

 

- Мислим да они ни не знају да сам глумац. Нисам их васпитавао по систему “идемо да подржимо тату”. Тек сада, када су мало остарили, траже ми неки пут карте за премијере.

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".