Пре скоро годину дана певачица Вања Мијатовић изговорила је судбосно „да“ свом изабранику Александру.

Да љубав међу њима цвета као првог дана, имали смо прилике да се уверимо на свадби Дарка Лазића где се пар појавио насмејан у загрљају.

Вања је потпуно отворено говорила о својом љубавном искуству и почетку везе са данашњим супругом, али је питање о бившима вешто избегла.

Фото: АТА имагес

 

-Не сећам се, имам амнезију од како сам се удала. (смех) Шалим се мало али мислим да није у реду да причам о томе, из поштовања према мом супругу није лепо да причам о бившима– рекла је певачица.

Иако би мало ко отворено говорио о љубомори, Вања се није либила да призна да је због љубави била спремна на разне лудорије.

-Нисам љубормона, не! Више нисам стварно, али раније јесам била. Превазишла сам то. Стекли смо поверење једно у друго, то иде временом. Сада заиста нисам сумњичава- признала је кроз осмех не кријући да је у неколико наврата кришом узимала његов мобилни телефон.

Фото: З. Јовановић Мачак

 

-То сам на почетку радила, како је издржао не знам. Сигурно ме воли чим је то издржао, ето искрено волела сам да бацим поглед на његов телефон, чисто да будем сигурна, сада не. Има и други телефон, не сналазим се баш на њему. (смех) Иначе ја сам таква, волим све да знам. Чак и најсуровију истину више волим да чујем него да ме неко лаже, зато сам ја чачкала мало, некако сам хтела да се уверим да је истина све што ми прича.

Многи кажу да је у браку све идилично на почетку, а да касније веома често дође до монотоније и свађа, што у Вањиној љубави није случај.

–Знате како, у почетку везе не може да вам буде исто као касније, а тако је и у браку. Када живите са неким делите све, сваку бргу, осмех, једноставно се однос попне на неки виши ниво. Мени је лепо у браку- објаснила је Вања.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".