Млада музичка звезда Милица Павловић је овог лета радила пуном паром и била је готово незаустављива одмах након што је у јуну месецу објавила свој пети студијски албум "Лав", будући да је у оквиру летње турнеје одржала око педесетак наступа и концерата.

Сем поменутих наступа, на којима је у њеним хитовима попут песама „Проверено“, „Шећеру“, „Посесивна Бивша“, „Могла Сам“, „Богиња“, „Кучкетина“, „Лав“ и многих других уживало на више десетина хиљада људи, Милица је са својим тимом почела и са радом на свом првом солистичком концерту у Београду који је заказан за 23. децембар у „Штарк Арени“.

Будући да је затрпана бројним обавезама Павловићева је за одмор успела да уграби само неколико дана, па је са својом вишегодишњом пријатељицом Кристином Перић отпутовала у Португалију.

Фото: Инстаграм принтскрин/senoritamilica

 

 

Ако је судити по друштвеним мрежама, где је Милица такође веома активна, њих две су отишле на активним одмор, па су тако у свега пар дана обишле неколико градова поменуте земље. Изгледа да Милици прија илегала, будући да је за овај мини одмор одабрала земљу у којој је неће препознати на сваком кораку, па је одлучила да ужива у обиласку знаменитости и чувених локација Португалије, а сигурно и да јој прија да може да се мало опусти и да се понаша као регуларни туриста.

И то без трунке шминке - да покаже да је и природна лепотица.

БОНУС ВИДЕО: