Mlada muzička zvezda Milica Pavlović je ovog leta radila punom parom i bila je gotovo nezaustavljiva odmah nakon što je u junu mesecu objavila svoj peti studijski album "Lav", budući da je u okviru letnje turneje održala oko pedesetak nastupa i koncerata.

Sem pomenutih nastupa, na kojima je u njenim hitovima poput pesama „Provereno“, „Šećeru“, „Posesivna Bivša“, „Mogla Sam“, „Boginja“, „Kučketina“, „Lav“ i mnogih drugih uživalo na više desetina hiljada ljudi, Milica je sa svojim timom počela i sa radom na svom prvom solističkom koncertu u Beogradu koji je zakazan za 23. decembar u „Štark Areni“.

Budući da je zatrpana brojnim obavezama Pavlovićeva je za odmor uspela da ugrabi samo nekoliko dana, pa je sa svojom višegodišnjom prijateljicom Kristinom Perić otputovala u Portugaliju.

Foto: Instagram printskrin/senoritamilica

 

 

Ako je suditi po društvenim mrežama, gde je Milica takođe veoma aktivna, njih dve su otišle na aktivnim odmor, pa su tako u svega par dana obišle nekoliko gradova pomenute zemlje. Izgleda da Milici prija ilegala, budući da je za ovaj mini odmor odabrala zemlju u kojoj je neće prepoznati na svakom koraku, pa je odlučila da uživa u obilasku znamenitosti i čuvenih lokacija Portugalije, a sigurno i da joj prija da može da se malo opusti i da se ponaša kao regularni turista.

I to bez trunke šminke - da pokaže da je i prirodna lepotica.

BONUS VIDEO: