Јована Јоксимовић и Александра Радовић некада су биле блиске другарице. Баш у време њиховог пријатељства Јована Јоксимовић била је у вишегодишњој вези са бизнисменом Александром Зеремским.

Фото: АТА имагес

 

 

Веридба Јоване Јоксимовић била је повод за славље коме се тада радовала и Александра. Па ипак, Јована је везу са тадашњим директором БК телевизије окончала јер јој је срце освојио садашњи супруг Жељко Јоксимовић.

Петнестодневна веридба окончана је раскидом, али оно што је јавност посебно изненадило је што је и Александар ускоро упловио у нову везу и то ни мање ни више него са блиском другарицом своје бивше.

Јована Јоксимовић и Александра Радовић прекинуле су тада сваку комуникацију, а Александра је отпочела везу са Зеремским.

Фото: Милутин Лабудовић

 

 

Александра и Зеремски добили су ћерку Нину, ипак, после само месец дана од рођења детета њихова веза је окончана. Александра Радовић тада је одлучила да свој приватни живот више никада неће јавно експонирати, а нарушено пријатељство са Јованом никада се није обновило.

Извори блиске двема звездама кажу да Јована Александри није могла да опрости што је ушла у везу баш са Зеремским и тако прекршила женски принцип - не петљати се са бившима својих другарица.

Фото: Н. Параушић

 

 

Да ствар буде бизарнија - прича се да је управо Александра певала на Јованиној журци поводом веридбе са Зеремским.

БОНУС ВИДЕО: