Певачица Лана Јурчевић огласила се из болнице и проговорила о компликацијама у трудноћи кроз које пролази.

Она је објавила видео на ком се види да је примила пуно инјекција.

- "Ово је почетак краја", била је докторова реченица док смо седили на одељењу хитне на којој сам завршила тог "несретног" петка - започела је она у својој објави:

 


- Знам како звучи… и нама су се "одсекле ноге" у том тренутку, али не бих хтела да ово буде нека тужна прича, већ прича у којој можемо бирати пут којим ћемо ићи: како у неизвесности, с не тако оптимистичним прогнозама и у стварима над којима немамо контролу, ипак можемо пронаћи ону неку наду и светло коју је довољно да понекад видиш само ТИ. И тако иде дан по дан, сат по сат, минута по минута. И све препустиш "Оном Горе" - наставила је она у својој опширној објави.

Поручила је да је ову своју причу посветила свим женама које пролазе кроз сличне ствари, као и паровима који се боре да постану родитељи.

 

- Нека ова прича буде посвећена свим женама од којих су ме делили само зидови и по који болнички кревет, свим оним женама које су ту биле и пре и биће након мене, свим женама које пролазе толико тога, а да о томе не знамо ништа, да их не видимо и не чујемо нигде јер хеј, о томе се "не прича" - то се не дели са светом, то је толико болно и осетљиво да то скриваш само за себе и можда свој најужи круг људи, ако и то...

 


- Те жене не срећемо насмејане на улицама и око себе, не гледамо њихове трудничке, савршене слике на друштвеним мрежама… Нека ова прича буде посвећена свим лавицама које се сваки дан боре за своје бебе, на овај или онај начин, за све жене и парове који се боре с тим да постану родитељи…- написала је певачица.

Уз све напоре, Лана каже да је захвална што бебино срце и даље куца.

- Понекад осећам да ми Бог "сервира" неке ситуације кроз које морам проћи да би негде неким људима, овај пут, женама можда дала наду коју имам и ја и коју не губим ни у једном тренутку. Да им можда пружим утеху. Руку подршке. Макар из даљине. Има нас… и лакше је кад те неко разуме, кад знаш да ниси сам у томе свему.

- Можда је и ово нека лекција мени, да преиспитам своје приоритете, живот, размишљање…. И верујте - и те како јесам. Верујте да сам захвална и за ово што се догодило, а још захвалнија јер сам још у "једном комаду" јер још увек то мало срчеко куца у мени… - каже певачица.

Примила више од 70 доза антибиотика.

- Признајем, требало ми је више од 50 дана да скупим снаге и храбрости да пустим ово ван и оголим се. Да, примила сам више од 70 доза антибиотика, "милион" пикања у вене које више нису имале снаге, крварење, компликације, гомила неизвесности… али све ће то једном бити заборављено… Надам се ипак - за неки виши смисао - закључила је.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".