Наташа Шавија се јавила Осману Карићу, он јој одговорио у свом маниру!

Фото: АТА имагес

 

Осман Карић, отац бившег задругара Стефана Карића, објавио је приватну преписку коју је имао са брутално претученом старлетом Наташом Шавијом. Старлета се јавила старијем Карићу и поткачила га је, а он јој је узвратио.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга Оффициал

 

- Пратим те, татко. Гледам шта ћес следеће да одвалиш - написала му је Шавија и оставила емотикон који плаче од смеха, као и једно срце.

- Пратио бих и ја тебе, али не знам ти адресу, знам да се сад нервираш, пошто си у стресу. Али ти сад обећавам, дајем ти и бесу. Можеш да ме пратиш, можеше бити следећа, али кући да се вратиш, на пиће ти да свратиш. И немој ко са Стефаном на степеништу да ме млатиш. Може и ручак, немој да си мућак. Ја сам цветни прах, одузећу ти дах - одговорио јој је Осман и додао емотикон са срчићима око лица.

ФОТО: Принтскрин / Инстаграм / кариц_осман

 

Подсетимо, ову поруку је пре неколико дана објавила Шавија, а Осман је тек данас одлучио да јој узврати. Наиме, Осман је пре неколико дана почео да прозива старлету због тога што му често посећује профил, а она му је тада поручила да је није срамота што то ради.

- Ево и поруку сам ти послала. Да нам татко не оде запечак, ово што му син поломио жену му дошло као кец на 11. Па не би хлеба јео само да је у медијима сиротан - поручила је Шавија тада.

Медијски рат Шавије и Османа почео је након инцидента његовог сина са Наташом. Иако је првенствено ћутао и није је вређао, Осман је касније почео брутално да се препуцава са њом.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".