Данијела Димитровска, атрактивна манекенка и бивша супруга водитеља Огњена Амиџића, ускоро ће, постати ТВ лице једне кабловске телевизије.

Наиме, према сазнањима медија, Данијела је добила понуду од једне медијске куће да води јутарњи програм, што је она радо прихватила, иако се у почетку двоумила због бројних обавеза које ових дана има.

Фото: Инстаграм принтскрин/данијеладимитровска

 

Димитровску ћемо тако кроз неколико дана гледати на малим екранима док извештава о свакодневним актуелностима из земље и региона, али и целог света.

 

Фото: АТА имагес

 

- Данијела је добила понуду која се не одбија! Прво се мало нећкала због силних обавеза које има, али је одлучила да ипак прихвати понуду. Свет водитељства је нешто што је њу увек привлачило, има малу трему, али ће она то брзо превазићи - открио нам је извор близак лепој манекенки који је хтео да остане анониман.

Иначе, згодна манекенка је већ дуги низ година у свету медија, а сада ће баш као и њен бивши супруг, Огњен Амиџић, наћи на телевизији, а за ову прилику је успела да искешира позамашну своту новца.

Otkrivamo detalje TV aganžmana bivše supruge Ognjena Amidžića! DANIJELA DIMITROVSKA POSTAJE VODITELJKA: Otkrivamo detalje TV aganžmana bivše supruge Ognjena Amidžića!Foto: Instagram.com Danijela Dimitrovska Danijela Dimitrovska, atraktivna manekenka i bivša supruga voditelja Ognjena Amidžića, uskoro će, kako saznaje Republika, postati TV lice jedne kablovske televizije. Naime, prema saznanjima našeg portala, Danijela je dobila ponudu od jedne medijske kuće da vodi jutarnji program, što je ona rado prihvatila, iako se u početku dvoumila zbog brojnih obaveza koje ovih dana ima. Foto: Ata images Danijela Dimitrovska Dimitrovsku ćemo tako kroz nekoliko dana gledati na malim ekranima dok izveštava o svakodnevnim aktuelnostima iz zemlje i regiona, ali i celog sveta. ZANIMLJIVOSTI 17:00 DUBRAVKA MIJATOVIĆ SKRIVALA TRUDNOĆU NA SNIMANJU: Glumica je satima bila na setu, a niko nije ni primetio šta se dešava (FOTO) ZANIMLJIVOSTI 16:00 MUŠKARCI TRLJAJU OČI, SVE PRŠTI OD LEPOTE: Milena Popović objavila sliku sa drugaricom, ne zna se koja je lepša, komplimenti samo pljušte (FOTO) ZANIMLJIVOSTI 13:00 UPOZNALA JE MOMKA I POZVALA GA U SVOJ DOM: Luna se zgrozila kad je videla šta je uradio u njenom kupatilu! (VIDEO) TETKA SAVETA 12:00 JEDAN SASTOJAK IZ KUHINJE PERE PROZORE KAO LUD: Bolji je od sirćeta, čudesno uklanja najupornije fleke a ne treba vam ni krpa RODITELJSTVO 11:00 DEVOJČICA JE OTVORILA VRATA I OSTALA ZAPANJENA: Briznula je u plač ne verujući sopstvenim očima dok su roditelji nemo gledali! (VIDEO) HOROSKOP 09:00 ZAOKRET U LJUBAVI I PUN NOVČANIK U SEPTEMBRU: Grčki horoskop najavljuje novu energiju i ispunjenje snova ali i darove neba za odabrane SEX 21:00 OVO SU JASNI ZNACI DA JE MUŠKARAC LOŠ U KREVETU: Ove greške svi prave, a ne znaju da to odbija devojke (FOTO) ODRASLI 18:12 OTKRIVENA TAJNA HOTELSKIH KUVARA: Kad ovo budete videli neće vam pasti na pamet da jedete kajganu! (VIDEO) ZANIMLJIVOSTI 18:09 POČELA JE DA DIVLJA U LOKALU I DA PRAVI HAOS! Okupljene mušterije posmatrale su nemo prizor koji im se odvija pred očima (VIDEO) BRAK I VEZE 18:01 OVO JE PROVEREN PUT DO MUŠKOG SRCA I NIJE REČ SAMO O INTIMNIM ODNOSIMA: Savetnica za veze otkrila je slabosti jačeg pola (VIDEO) ZANIMLJIVOSTI 17:00 DUBRAVKA MIJATOVIĆ SKRIVALA TRUDNOĆU NA SNIMANJU: Glumica je satima bila na setu, a niko nije ni primetio šta se dešava (FOTO) - Danijela je dobila ponudu koja se ne odbija! Prvo se malo nećkala zbog silnih obaveza koje ima, ali je odlučila da ipak prihvati ponudu. Svet voditeljstva je nešto što je nju uvek privlačilo, ima malu tremu, ali će ona to brzo prevazići - otkrio nam je izvor blizak lepoj manekenki koji je hteo da ostane anoniman. Foto: Ata images Danijela Dimitrovska Inače, zgodna manekenka je već dugi niz godina u svetu medija, a sada će baš kao i njen bivši suprug, Ognjen Amidžić, naći na televiziji, a za ovu priliku je uspela da iskešira pozamašnu svotu novca.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".