Медији широм света пренели су вест да се албанска певачица огрнула српском заставом, а Боривоје јој је сада упутио једно питање. 

- Здраво, где је моја застава? - упитао је Боривоје и за кратак временски период добио много свиђања на свом коментару.

Фото: Инстаграм принтскрин/ритаора

 

Интересантно је да је певачица албанског порекла ограничила могућност коментарисања својих фотографија, али овај коментар је ипак објављен. 

Поред њега, занимљив је био и шаљив коментар још једног Србина који је написао да му је Рита омиљени српски извођач. 

Погледајте како је изгледало када је Ора узела српску заставу и огрнула се нашом тробојком:

 

 

 

Подсетимо, Рита Ора издала је саопштење поводом снимка на ком се види како је огрнула српску заставу.

Док јој Албанци у коментарима на друштвеним мрежама поручу да је "издајник" и да "јој треба забранити улазак на Косово", Рита тврди како није знала да су јој дали српску заставу.

Како тврди, да је у питању застава Србије видела је тек када је сишла с бине, као и да је она поносна Албанка, те да никада не би исказала непоштовање према свом народу.

- Током наступа на СЗИН фестивалу у Мађарској, један фан ми је уручио заставу. Због јаког светла које ми је ишло директно у очи нисам јасно видела чију заставу држим. Када сам сишла с бине видела сам да је српска, а не мађарска застава - поручила је Рита за локалне медије и додала:

- Иако ценим све своје фанове из свих земаља и култура, желим да јасно ставим до знања да сам поносна Албанка са Косова и никада ми није била намера да не поштујем своје наслеђе или да узнемирим свој народ или своју породицу.

Подсетимо, Боривоје је, како је објаснио, Мађар, али пошто је из мешовитог брака, мајка му је Српкиња због чега је заставу и понео на концерт.

- Рођен сам у Мађарској, мајка ми је Српкиња, ишао сам у Сегедин на фестивал и носим стално са собом заставу Србије. Унео сам је без проблема, у Сегедину много воле Србе и нису правили пробелм - открио је Боривоје за Телеграф.

- Дошао сам раније да зауземем место у првом реду како бих снимао за Инстаграм видео - застава Србије на Ритином концерту.

Како каже, Рита не говори истину да јој је застава дата, сама ју је узела и огрнула се, што је и њега изненадило.

- Она је и мене изненадила, прошла је и узела ми је заставу из руке. Само сам желео да направим видео за Тикток. Нико није више био са заставом Србије сем мене.

БОНУС ВИДЕО:

ПУНО КАО ПРАВА МАРАКАНА: Рада Манојловић лесковачку публику подигла на ноге

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".