Дечко из Мађарске по имену Боривоје, који је певачици албанског порекла Рити Ори дао заставу Србије на концерту, огласио се Телеграф и изнео своје утиске, али нам открио да обожава Србију.

Боривоје, како нам је објаснио је Мађар, али пошто је из мешовитог брака, мајка му је Српкиња због чега је заставу и понео на концерт.

- Рођен сам у Мађарској, мајка ми је Српкиња, ишао сам у Сегедин на фестивал и носим стално са собом заставу Србије. Унео сам је без проблема, у Сегедину много воле Србе и нису правили пробелм - открио је Боривоје за Телеграф.

- Дошао сам раније да зауземем место у првом реду како бих снимао за Инстаграм видео - застава Србије на Ритином концерту.

Како каже, Рита не говори истину да јој је застава дата, сама ју је узела и огрнула се, што је и њега изненадило.

- Она је и мене изненадила, прошла је и узела ми је заставу из руке. Само сам желео да направим видео за Тикток. Нико није више био са заставом Србије сем мене.

На крају је истакао да није имао никаквих проблема после тога, а да је после концерта причао и са једним Албанцем који је све видео и рекао му "да се веома разочарао у Риту".

- Нисам имао никакав проблем после тога. Причао сам после концерта са једним Албанцем и рекао сам му да је она мени узела заставу из руке, и он је рекао да је видео да нисам ја крив ништа и да је јако разочаран у њу - завршава Боривоје.

(Телеграф.рс)

БОНУС ВИДЕО: