Mediji širom sveta preneli su vest da se albanska pevačica ogrnula srpskom zastavom, a Borivoje joj je sada uputio jedno pitanje. 

- Zdravo, gde je moja zastava? - upitao je Borivoje i za kratak vremenski period dobio mnogo sviđanja na svom komentaru.

Foto: Instagram printskrin/ritaora

 

Interesantno je da je pevačica albanskog porekla ograničila mogućnost komentarisanja svojih fotografija, ali ovaj komentar je ipak objavljen. 

Pored njega, zanimljiv je bio i šaljiv komentar još jednog Srbina koji je napisao da mu je Rita omiljeni srpski izvođač. 

Pogledajte kako je izgledalo kada je Ora uzela srpsku zastavu i ogrnula se našom trobojkom:

 

 

 

Podsetimo, Rita Ora izdala je saopštenje povodom snimka na kom se vidi kako je ogrnula srpsku zastavu.

Dok joj Albanci u komentarima na društvenim mrežama poruču da je "izdajnik" i da "joj treba zabraniti ulazak na Kosovo", Rita tvrdi kako nije znala da su joj dali srpsku zastavu.

Kako tvrdi, da je u pitanju zastava Srbije videla je tek kada je sišla s bine, kao i da je ona ponosna Albanka, te da nikada ne bi iskazala nepoštovanje prema svom narodu.

- Tokom nastupa na SZIN festivalu u Mađarskoj, jedan fan mi je uručio zastavu. Zbog jakog svetla koje mi je išlo direktno u oči nisam jasno videla čiju zastavu držim. Kada sam sišla s bine videla sam da je srpska, a ne mađarska zastava - poručila je Rita za lokalne medije i dodala:

- Iako cenim sve svoje fanove iz svih zemalja i kultura, želim da jasno stavim do znanja da sam ponosna Albanka sa Kosova i nikada mi nije bila namera da ne poštujem svoje nasleđe ili da uznemirim svoj narod ili svoju porodicu.

Podsetimo, Borivoje je, kako je objasnio, Mađar, ali pošto je iz mešovitog braka, majka mu je Srpkinja zbog čega je zastavu i poneo na koncert.

- Rođen sam u Mađarskoj, majka mi je Srpkinja, išao sam u Segedin na festival i nosim stalno sa sobom zastavu Srbije. Uneo sam je bez problema, u Segedinu mnogo vole Srbe i nisu pravili probelm - otkrio je Borivoje za Telegraf.

- Došao sam ranije da zauzemem mesto u prvom redu kako bih snimao za Instagram video - zastava Srbije na Ritinom koncertu.

Kako kaže, Rita ne govori istinu da joj je zastava data, sama ju je uzela i ogrnula se, što je i njega iznenadilo.

- Ona je i mene iznenadila, prošla je i uzela mi je zastavu iz ruke. Samo sam želeo da napravim video za Tiktok. Niko nije više bio sa zastavom Srbije sem mene.

BONUS VIDEO:

PUNO KAO PRAVA MARAKANA: Rada Manojlović leskovačku publiku podigla na noge

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".