Nenad i Vanja su se venčali 20.jula, a sada su samo mesec dana posle venčanja odlučili da na brak stave tačku. Ekipa "Kurira" je došla u kontakt sa komšijama na Novom Begradu gde reper živi. Nekoliko njih nije moglo da veruje u to šta čuju, dok se par njih složilo da nisu u posledenje vreme delovali zaljubljeno. 

- Ma šta pričaš? Znaš kako ja sam na njega bila besna kad je ono uradio sa onom malom u rijalitiju. U poslednje vreme sam ga viđala sa ženom, delovali su složno. Kad se vraćam iz nabavke, a on prođe pored mene, pa nosi one kafe za poneti, pa razmišljam kako je lepo to što nosi ženi kafu u krevet. Nisam ih čula da se svađaju i da deluju nervozno.

Foto: ATA images

 

Žena sa kojom je Ša išao u osnovnu školu je rekla da je pevača stigla karma zbog svega što je radipo Ivani, prvoj ženi koja ga je volela: 

- Ja njega znam iz osnovne, znam mu i brata, celu porodicu. Znaš kako kad on ima potrebu da priča javno o stvarima iz svoja četiri zida mogu i ja. Nije on cvećka, ali definitivno nije ni ona mala. On kad je ostavio prvu ženuu, promenila sam mišljenje o njemu. Sad kad ga sretnem ni ne javim mu se. Ta njegova je već bila u nekom braku, pa kao neka blogerka, znači želja za pažnjom i javnim životom. Mislim da je iskoristila šta je trebala i samo otišla dalje - rekla je ona i dodala:

- Devojka nije više htela da se blamira sa likom koga je vukla za nos klinka koja nema ni 20 godina. Čovek u 40 i kusur godina ostavio ženu, vrednu, lepu, sposobnu zbog one devojke. Sramota ju je bilo verovatno, nije mogla da podnese da šeta s njim a svi se okreću i komentarisu ga kao nekog krelca, pogotovo ovde u kraju gde ga svi znaju. Nego se opet vraćam na ono trebala joj je malo popularnost ili kako se to kaže hajp, devojka iskoristila i otišla. NJemu je izgleda posle one prevare suđeno da ga iskoriste i ostave. Karma, rekla bih.

BONUS VIDEO: