Дубравка Мијатовић (54) важи за једну од најлепших српских глумица која је својом лепотом и шармом пленила од почетка каријере. Проославила се улогама у серијама „Бољи живот“, „Срећни људи“ када је опчинила целу некадашњу Југославију.

Фото: В. Данилов

 

 

Од тада је њена каријера кренула узлазном путањом и улоге су се само низале. Постала је једна од траженијих млађих глумаца тог времена. Паралелно са каријером градила је и срећу у емотивном животу.

Глумичино срце освојио је колега Горан Радаковић са којим је 2000. године добила ћерку Иву. У то време Дубравка је снимала филм "Рат уживо".

Фото: Јутјуб принтскрин/Hana Hana

 

 

- Отприлике сваке две године сам снимала филм, па се поклопило да 2000. године снимам "Рат уживо". Снимала сам док сам била у другом стању. Сваки филм имао је нешто специфично, а овај је био по томе што сам први пут била трудна на сету. Из друге визуре сам посматрала људе, било ми је мука и све ми је било другачије. Сама сам себи изгледала другачије - говорила је Дубравка својевремено за "Југопапир".

Занимљиво је да њени фанови нису знали у каквом је стању глумица снимала популарни филм, те да је све време била у благословеном стању.

Фото: В. Данилов

 

 

Иако је истицала како ју је мајчинство потпуно променило, нажалост у том периоду променио се и њен емотивни статус. Дубравнина љубав са колегом Гораном је ишчезла. Међутим, живот се поиграо са њом те је поново пронашла љубавну искру. Њено срце освојио је колега Маринко Маџгаљ. Љубав су започели 2007. године. Иако су у почетку наилазили на препреке, њихова љубав је ипак истрајала те су после две године добили ћерку Сару. Међутим, 2014. је ипак била преломна у њиховом односу те су се растали у пријатељском тону и свако је кренуо својим путем.

Две године касније глумац је преминуо од рака панкреаса, а Дубравка је све време била уз њега и пружала му подршку. После ове ситуације глумица се на неко време повукла из јавности.

БОНУС ВИДЕО: