Дарко је јуче тао на луди камен са својоим првом љубави Катарином, а пре тога је био у браку са Аном Севић са којом има ћерку Лорену, а верио се и са Марином Гагић са којом има сина. 

Ана се појавила са супругом Данијелом сређена тип топ, од главе до пете. Открила је у каквом је сада односу са бившим изабраником: 

- За мене мој долазак није изненађење. Дарко и ја имамо ћерку, то је заувек на првом месту - рекла је Ана, па додала:

Фото:Принтскрин/Инстаграм/anasevicofficial

 

- Ја мислим да дете нема шта да тражи на промоцијама, мислим да те неке пословне ствари треба да сачувамо ван деце. Кад порасте нека она одлучи да ли жели да буде део јавног света -изјавила је она па открила шта му је пожелела:

- Дарку сам пожелела све најбоље. Он је знао да ми долазимо, мало смо каснили, али смо дошли у право време. Ја Дарку желим срећу и радост и надам се да се више неће женити. Дарко и ја смо пријатељи сада, као што смо пре наше љубави и били пријатељи и можда је боље било да је тако остало. Катарину сам изгрлила и изљубила, рекла ми је да јој је много драго што смо овде. Ми имамо у нашим животима једну особу која ће нас спајати заувек. Даниел је одмах рекао да се подразумева да идемо на свадбу. Дарко је свестан да Лорена са њим и са мном проводи највипе времена. Дарко и ја све што имамо да решавамо решимо преко суда, а овако смо приватно супер. Са судом смо завршили заувек, то је било пре.

(Србија данас)

БОНУС ВИДЕО: