Махир Петровић је учесник прошле сезоне регионалног музичког такмичења "Звезде Гранда". Он је из Босне и Хецеговине, односно из Горњег Вакуфа- Ускопља. Млада звезда је у том месту усмртила колима пешака Ј.Б., и побегао је са места несреће, сазнаје портал "Аваз".

Према медијским сазнањима, Махиров певач је покушао да сакрије трагове убиства. Наводно је данима обилазио ауто отпаде како би заменио делове на аутомобилу којим је његов син усмртио мушкарца.

- Нико не може да верује да је то он урадио, сви га знамо као пристојног момка, успешног певача, који је певао по разним селима, свадбама. Сви смо у шоку - тврди наводни познаник певача.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Zvezde Granda

 

Подсећамо, 31. јула 2023. године у ПС Горњи Вакуф - Ускопље је пријављено да се догодила саобраћајна несрећа у којој је смртно страдао пешак Ј.Б., док је возач путничког моторног возила побегао с места несреће.

- Оперативним радом на терену полицијски службеници ПУ Бугојно су дошли до сазнања да је осумњичени за извршење предметог кривичног дела М.П., рођен 1997. године, из Горњи Вакуф-Ускопља, који је у тренутку саобраћајне несреће управљао путничким моторним возилом марке "Ауди", док је за кривично дело помоћ починитељу после учињеног кривичног дела осумњичен И.П., рођен 1972. године, из Горњи Вакуф-Ускопља - пише у саопштењу МУП-а СБК. 

БОНУС ВИДЕО: