Mahir Petrović je učesnik prošle sezone regionalnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". On je iz Bosne i Hecegovine, odnosno iz Gornjeg Vakufa- Uskoplja. Mlada zvezda je u tom mestu usmrtila kolima pešaka J.B., i pobegao je sa mesta nesreće, saznaje portal "Avaz".

Prema medijskim saznanjima, Mahirov pevač je pokušao da sakrije tragove ubistva. Navodno je danima obilazio auto otpade kako bi zamenio delove na automobilu kojim je njegov sin usmrtio muškarca.

- Niko ne može da veruje da je to on uradio, svi ga znamo kao pristojnog momka, uspešnog pevača, koji je pevao po raznim selima, svadbama. Svi smo u šoku - tvrdi navodni poznanik pevača.

Foto: Printskrin/Jutjub/ Zvezde Granda

 

Podsećamo, 31. jula 2023. godine u PS Gornji Vakuf - Uskoplje je prijavljeno da se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je smrtno stradao pešak J.B., dok je vozač putničkog motornog vozila pobegao s mesta nesreće.

- Operativnim radom na terenu policijski službenici PU Bugojno su došli do saznanja da je osumnjičeni za izvršenje predmetog krivičnog dela M.P., rođen 1997. godine, iz Gornji Vakuf-Uskoplja, koji je u trenutku saobraćajne nesreće upravljao putničkim motornim vozilom marke "Audi", dok je za krivično delo pomoć počinitelju posle učinjenog krivičnog dela osumnjičen I.P., rođen 1972. godine, iz Gornji Vakuf-Uskoplja - piše u saopštenju MUP-a SBK. 

BONUS VIDEO: