Након што је Ирина Вукотић дала отказ на телевизији "Пинк", на њено место, водитеља "Јутарњег програма" долази Срђан Предојевић, а колегиница ће му бити Сара Станковић.

Тим поводом она се огласила за медије, а како каже, изузетно се радује што ће бити део Јутарњег програма.

 


- Изузетно се радујем што ћу бити део Јутарњег програма. За мене је ово нови корак и потпуно нови изазов али сам спремна и сигурна да ће све бити у реду. Дипломирала сам на "Сциенцес По-у" у Паризу, факултету политичких наука и зато сматрам да имам добру подлогу за вођење емисија. Идеја је да заједно креирамо пријатно и забавно јутро које ће гледаоцима пријати и разбудити их уз осмех. Немам трему али доза нестрпљења постоји и једва чекам да видим како ће све изгледати у програму. До сада никада нисам радила Јутарњи програм, те ће за мене ово бити сасвим ново поглавље. До сада су гледаоци са мном завршавали свој дан због вечерњег термина емисије, а од сада ћемо петак започињати заједно - рекла је она.

 

Иначе Сара је сестра познате Тиктокерке Лее Станковић, а родитељи су им велика подршка.

 

Виолета је домаћица, док Срђан има фирму која се бави производњом медицинске опреме, те нема сумње да добро живе.

Да подсетимо, водитељка Ирина Вукотић дала је отказ на телевизији "Пинк" где је радила последње четири године, а каријеру ће наставити на телевизији Прва, а њено место заузеће лепа Сара.

Како сазнајено, познато ТВ лице биће домаћин и уредник Јутарњег програма уторком и средом.

БОНУС ВИДЕО: 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".