Ненад Алексић Ша недавно је ''поткачио'' бившу задругарку Слађу Лазић, рекавши да је испод његовог нивоа да кометарише било шта везано за њу, због чега је старлета сада хитно реаговала.

- Када причамо о Миљани, Ани... То су личности које су веома пропраћене, које заслужно заузимају неки медијски простор, а да сада причам о неким особама које по сваку цену покушавају кроз ситне рупице, мале, најмање, да се провуку у медије... То је испод мог нивоа. Коначно сам дошао себи и скапирао да имам неки ниво, рекао је популарни репер на питање о Слађи.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/слађа.лазиц.оффициал

 

Тим поводом се огласила и Слађа која је без длаке на језику одговорила следеће:

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга Оффициал

 

- Па када је Ша давао задњи пут интервју... сада??? Питају великог шмекера, репера и познату фацу за Слађу Поршелину јер сам тренутно популарнија и читанија и слушанија, а испод сам нивоа? Који је то ниво твој ако си у истој кући био са мном? Са небитном Слађом која вас је прегрмела за једну сезону. Истина боли знам и Слађа у залету још више… Јако је рузно причати о нивоима, ал добро изненадила сам се јер сам га готивила, али посто нисмо исти ниво, у праву је, ја сам много изнад, тако да Шакице хвала ти уз песму ''из гараже иде само бела панамера, иде бела панамерааа...'' закључила је она.

Било како било, рат између бивших задругара је тек почео!

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".