Nakon što je Irina Vukotić dala otkaz na televiziji "Pink", na njeno mesto, voditelja "Jutarnjeg programa" dolazi Srđan Predojević, a koleginica će mu biti Sara Stanković.

Tim povodom ona se oglasila za medije, a kako kaže, izuzetno se raduje što će biti deo Jutarnjeg programa.

 


- Izuzetno se radujem što ću biti deo Jutarnjeg programa. Za mene je ovo novi korak i potpuno novi izazov ali sam spremna i sigurna da će sve biti u redu. Diplomirala sam na "Sciences Po-u" u Parizu, fakultetu političkih nauka i zato smatram da imam dobru podlogu za vođenje emisija. Ideja je da zajedno kreiramo prijatno i zabavno jutro koje će gledaocima prijati i razbuditi ih uz osmeh. Nemam tremu ali doza nestrpljenja postoji i jedva čekam da vidim kako će sve izgledati u programu. Do sada nikada nisam radila Jutarnji program, te će za mene ovo biti sasvim novo poglavlje. Do sada su gledaoci sa mnom završavali svoj dan zbog večernjeg termina emisije, a od sada ćemo petak započinjati zajedno - rekla je ona.

 

Inače Sara je sestra poznate Tiktokerke Lee Stanković, a roditelji su im velika podrška.

 

Violeta je domaćica, dok Srđan ima firmu koja se bavi proizvodnjom medicinske opreme, te nema sumnje da dobro žive.

Da podsetimo, voditeljka Irina Vukotić dala je otkaz na televiziji "Pink" gde je radila poslednje četiri godine, a karijeru će nastaviti na televiziji Prva, a njeno mesto zauzeće lepa Sara.

Kako saznajeno, poznato TV lice biće domaćin i urednik Jutarnjeg programa utorkom i sredom.

BONUS VIDEO: 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".