За поједине је продукција потврдила учешће, па је тако позната информација да ће се у недељу, на имање у Шимановцима уселити Милена Качавенда, Менсур Ајдарпашић и Марко Ђедовић. 

Ипак, медији су најављивали и друга позната имена, а неки од њих су сами демантовали улазак у "Елиту", међу њима је и некрунисана краљица ријалитија Миљана Кулић, која је на свеопште изненађење објавила да ове године неће ући у ријалити, те да има другачије планове. 

Након Миљане, огласио се и Осман Карић, отац бившег задругара Стефана Карића, и открио да је одбио великодушну понуду "Пинка". 

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Захваљујем се челним људима РТВ Пинка на указаном поверењу, велика ми је част што су нам дали прилику да уопште причамо на тему уласка у до сада највећи ријалити, уметничко - забавног програма на Балкану, "Елита". Добили смо понуду која се не одбија и пружа као шанса једном у животу, са толико кеша доживео бих стоту! Пијем само киселу воду, волим све што воле млади, а највише слободу - написао је Осман на Инстаграму и додао: 

- ПС није све у лови, најбитнији су у животу мирни снови. Ја сам свој, нисам твој, нисам ваш, кад идем на базен, идем на Таш, али нисам ничији, нисам ни ваш - завршио је у свом стилу. 

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".