Za pojedine je produkcija potvrdila učešće, pa je tako poznata informacija da će se u nedelju, na imanje u Šimanovcima useliti Milena Kačavenda, Mensur Ajdarpašić i Marko Đedović. 

Ipak, mediji su najavljivali i druga poznata imena, a neki od njih su sami demantovali ulazak u "Elitu", među njima je i nekrunisana kraljica rijalitija Miljana Kulić, koja je na sveopšte iznenađenje objavila da ove godine neće ući u rijaliti, te da ima drugačije planove. 

Nakon Miljane, oglasio se i Osman Karić, otac bivšeg zadrugara Stefana Karića, i otkrio da je odbio velikodušnu ponudu "Pinka". 

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

 

- Zahvaljujem se čelnim ljudima RTV Pinka na ukazanom poverenju, velika mi je čast što su nam dali priliku da uopšte pričamo na temu ulaska u do sada najveći rijaliti, umetničko - zabavnog programa na Balkanu, "Elita". Dobili smo ponudu koja se ne odbija i pruža kao šansa jednom u životu, sa toliko keša doživeo bih stotu! Pijem samo kiselu vodu, volim sve što vole mladi, a najviše slobodu - napisao je Osman na Instagramu i dodao: 

- PS nije sve u lovi, najbitniji su u životu mirni snovi. Ja sam svoj, nisam tvoj, nisam vaš, kad idem na bazen, idem na Taš, ali nisam ničiji, nisam ni vaš - završio je u svom stilu. 

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".