Списак овогодишњих такмичара је све пунији, систематски прегледи којима се будући задругари подвргавају се приводе крају, а продукција не часи часа, како би све било спремно за спектакуларан почетак који је заказан за 03.09. од 21:00 час на ружичастој телевизији. 

Доста се спекулише ко ће се од ранијих такмичара поново вратити на имање у Шимановцима и покушати поново да завезде ред у Белој кући и освоји престижну титулу победника и наравно, новчану награду. Будући да је ове године ријалити насловљен "Елита", очекује се мноштво познатих имена који су славу стекли управо у оваквим телевизијским форматима. Једно од имена које се спомиње, јесте и Звездан Славнић. Тим поводом, бивши задругар се и сам огласио.

Звездан Славнић једно је од најзвучнијих имена претходне сезоне ријалитија "Задруга". Словио је за једног од фаворита, но пред саму завршницу је дисквалификован са тадашњом љубавницом/девојком Анђелом Ђуричић.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Публика није престала да га очекује поново на телевизији Пинк, а сада се на све оне натписе у медијима, а који су се тицали његовог уласка у "Елиту", огласио и сам, те потврдио шта се дешава на том пољу.

- Демант! Лажне вести - поручио је кратко и јасно Звездан Славнић, на натписе који су потврдно и афирмативно говорили о његовом уласку у Белу кућу. Но, сви знамо да је продукција спремна на све да гледаоцима учини плезир, те уколико га народ заиста буде желео толико пред камерама, верујемо да је то врло реалан сценарио.

(Србија Данас)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".