Инцидент се догодио уочи славе,Ђурђевдана. Сада, певач не жели да чује за сина. Драган је свог наследника спасао затвора тако што је искористио своје законско право да не сведочи против њега. Такође, остали чланови породице исто су поступили. 

Наиме, по члану 94 кривичног закона, уколико сте у првој крвној линији са окривљеним немате обавезу да сведочите у процесу против некога ко вам је у крвном сродству. На то се позвао и Босанац па је тако његов син после неколико дана проведених у истражном затвору изашао напоље.

Иако је дуго времена прошло, певач није спреман да му опрости. Србија је у том периоду била завијена у црно због масакра који се догодио. Тако да породични скандал Драгана Стојковића Босанца, прошао је непримећено.Током прошле недеље се чуло шта се догодило. Певач није желео да потврди шта се догодило у његовом дому на Новом Београду.  Иако је све демантовао, судски папири говоре супротно. Након што је суд изашао са званичним саопштењем шта се дешавало Босанац се није оглашавао.

Фото: Инстаграм принтскрин/d.s.bosanac_official

 

 

Подсећања ради, Драган је свог сина поменуо у јавности само једном је поменуо свог сина и то као одговор на питање да ли га крије. Он је рекао да га не крије и да није истина да је његов син склоњен у Америку како би се смирио. Међутим комшије тврде да је Александар јако проблематичан и да се понаша. 

(Скандал)

БОНУС ВИДЕО: