Према писању "Курира", вереници планирају да се након Тањиног развода од Душана Јованчевића венчају и одселе за Америку.

- Тањи је сад лакнуло што је свима открила да ужива у љубави с Мукијем. Она још није хтела да открива да су се верили, али шта је, ту је. Објавила је њихове прве заједничке фотке, али заборавила је да сакрије руку с дијамантским прстеном. Сама је погрешила, али не каје се ни због чега. Како је и сама написала на Инстаграму: "У неком тренутку у животу неко ће вас волети више него што сте очекивали. Будите стрпљиви и научите да чекате, јер понекад страшљива особа добије најлепшу љубавну причу". Јасно је свима да ту говори о њиховој љубави. Ипак, Тања је свесна да јој по повратку из Египта следи један баш мучан период, а то је развод од Душана. Иако је захтев поднела још 2020. године и то је требало да се реши још одавно, и даље све стоји у месту. Душан је тај који све кочи и хоће максимално да јој отежа. Не верујем да ће се то баш тако лако решити, а колико ће трајати, то нико не зна. Једно је сигурно: чим се буде званично развела, удаће се за Мухамеда - прича извор и наставља:

Фото: Инстаграм принтскрин/tanja_savic_private

 

- Муки инсистира на томе да се након венчања одселе за САД. Њему је тамо база, годинама живи и ради у Америци и тамо је свој на своме. Он не жели да с Тањом има брак на даљину. Објаснио јој је и да би тамо њени синови могли да наставе школовање и да би то било најбоље за све. Тањи се та идеја свиђа, али свесна је да би то значило и крај њене каријере. То јој се већ једном десило кад се преселила у Аустралију. Једва је успела да се колико-толико врати на сцену у последњих неколико година, али ово би је уканалило. Ни сама не зна шта да ради, још увек вага - додаје извор.

Поред проблема око развода, Тања и Бешић наводно и даље муку муче с родитељима, који су против њихове везе.

- Живана и Синиша су ван себе због свега. Људи су очајни. Не свиђа им се што је Муки толико млађи од Тање и што је муслиманске вероисповести, то сви знају. Кад су још чули за веридбу, није им било добро. Тања једино има подршку сестре и брата. И Мукијеви родитељи не подржавају ту везу. Њима смета што је она фактички распуштеница и што има двоје деце. Они су озбиљни људи, ван тих естрадних прича. Тању и Мукија све то оптерећује, али сигурни су у своју љубав и неће дозволити да им ништа поремети планове о заједничкој будућности - закључује саговорник "Курира".

БОНУС ВИДЕО: