Incident se dogodio uoči slave,Đurđevdana. Sada, pevač ne želi da čuje za sina. Dragan je svog naslednika spasao zatvora tako što je iskoristio svoje zakonsko pravo da ne svedoči protiv njega. Takođe, ostali članovi porodice isto su postupili. 

Naime, po članu 94 krivičnog zakona, ukoliko ste u prvoj krvnoj liniji sa okrivljenim nemate obavezu da svedočite u procesu protiv nekoga ko vam je u krvnom srodstvu. Na to se pozvao i Bosanac pa je tako njegov sin posle nekoliko dana provedenih u istražnom zatvoru izašao napolje.

Iako je dugo vremena prošlo, pevač nije spreman da mu oprosti. Srbija je u tom periodu bila zavijena u crno zbog masakra koji se dogodio. Tako da porodični skandal Dragana Stojkovića Bosanca, prošao je neprimećeno.Tokom prošle nedelje se čulo šta se dogodilo. Pevač nije želeo da potvrdi šta se dogodilo u njegovom domu na Novom Beogradu.  Iako je sve demantovao, sudski papiri govore suprotno. Nakon što je sud izašao sa zvaničnim saopštenjem šta se dešavalo Bosanac se nije oglašavao.

Foto: Instagram printskrin/d.s.bosanac_official

 

 

Podsećanja radi, Dragan je svog sina pomenuo u javnosti samo jednom je pomenuo svog sina i to kao odgovor na pitanje da li ga krije. On je rekao da ga ne krije i da nije istina da je njegov sin sklonjen u Ameriku kako bi se smirio. Međutim komšije tvrde da je Aleksandar jako problematičan i da se ponaša. 

(Skandal)

BONUS VIDEO: