Велика дива је синоћ одржала концерт у Новом Бечеју пред 70.000 људи. Публика је врло брзо научила  текстове нових песама, а певачица је открила која песма је њен фаворит: 

- Све песме су фаворити, а видели сте моју блок листу... Нисте видели ни мали део моје листе, шалим се. (смех) Песма "Блоцк" је дефинитивно Тикток сензација и хит, али најбоље пролазе "Карлyб*тцх", "Масхаллах" са Милицом, "Непогрешиво"... "Романе" је моја омиљена - истакла је она.

Ника Тошић је недавно на ТикТоку одбранила своју мајку од пратиоца који не вреднују рад њене мајке. Јелена је дала свој коментар на ћеркин начин одбране њеног рада: 

- Жао ми је што моја ћерка мора да се бави одбраном маме, али с друге стране она је свесна ко је њена мама, да је изузетно истакнута јавна личност и да велика популарност поред фанова привлачи људе који истресају своје фрустрације на мрежама. Иако је млада, јако је свесна тога. Она је лепо васпитана, нашла је начин како да никог не увреди, а да сваког стави на своје место. На маму, на леп и културан начин, како приличи једној девојчици од 13 година.

Певачица је открила да ли су ћерке утицале на одлуку да снимки дует са Девитом, јер он важи за једног од најпопуларнијих певача млађе генерације. 

- Моја деца су генерално одушевљена са Девитом, али и мама воли Девита. Оне највише воле Милицу, са њом су највише и играле на промоцији. Са њиховим фаворитима је и мама снимила дуете. Моје ћерке иначе не слушају нашу музику, на пример не знају, сем Милице и Дивита... Знају и ко је Војаж. Уопште не знају нашу домаћу сцену - открила је Јелена.

Јелена је рекла и неколико речи о њеном сукобу са Александром Футом Радуловићем. Муж покојне Марине Туцаковић је утицао на то да се Јелени угаси налог на Јутјубу. Фута има намеру да наплати свако извођење песама које је Јелена купила од Марине: 

 - Када је реч о Фути, нажалост морам да кажем да је реч о озбиљном криминалцу који злоупотребљава рад своје покојне жене и на најружнији могући начин гаси њен ауторски рад. Сигирна сам, да Марина ово зна, да јој не би било добро и да се не би сложила са овим што њен муж ради, али добро, постоји суд. Он ће бити кажњен за своја дела, односно недела. Марина не заслужује, после такве каријере, да јој преживели супруг располаже. Закон је управо јасан, да је то кривнично дело - рекла је Карлеуша.

(Србија данас)

БОНУС ВИДЕО: