- I moja najbliža familija, moji Novljani i veoma bliski prijatelji po Beogradu, ne usuđuju se da je gledaju. Kažu mi: "Nema šanse, Jelena." To mi je veliki kompliment, jer je horor kao žanr vrlo klizav teren. Baviti se njime je kao hod po oštrom nožu, a reakcije gledalaca su samo potvrda da smo donekle uspeli. Serija je autorsko delo reditelja Nemanje Ćipranića i pisca Strahinje Madžarevića, koji su bili sigurni šta hoće i pravili su kasting bez audicije. Naše je bilo samo da im verujemo. Želim da im ovo budu vrata za sve buduće projekte - istakla je Jelena.

Foto: Igor Marinković

 

 

Uloga Nataše Janković pisana je baš za nju.

- Za sve značajnije uloge koje su dobile najviše priznanja reditelji su me konkretno zvali. U takvim situacijama odmah se otvori okean poverenja i onda je prijatno raditi, jer znaš da je to dobro oko koje te vodi s razlogom htelo tebe - dodaje ona.

Za nedavno emitovane vrele scene iz "Crna svadbe" kritičar Đorđe Bajić rekao je da je Jelena Đokić u ovoj seriji kao Nikol Kidman u "Širom zatvorenih očiju".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J.F.M (@jadranmalkovich)

- O zaboga! U nezahvalnoj sam poziciji da o tome pričam. Mene oduvek prati poređenje s DŽulijen Mur, valjda zbog riđe kose. Ipak smatram da je najvažnije biti autentičan i svoj - rekla je ona.

Jelena je otkrila i da li bi na ovakvu scenu pristala u pozorištu.

- A priori bih rekla - ne, ali ipak bih razmislila šta to znači u celoj priči. Na ove scene u seriji pristala sam na jedvite jade, pošto se prvobitna zamisao i te kako ublažila. Za to što je prvo pisalo rekla sam: "Nema šanse!" Onda sam pristala na dublerku, ali su s vremenom scenu dodatno pripitomili. Možda bih se i ovoga uplašila da je na početku odmah tako pisalo - rekla je glumica kroz smeh.

Tema serije je i crna magija, pa je glumica progovorila o sujeverju.

 

 

- Nisam sujeverna, i ako slučajno osetim da se za nešto vezujem, odmah se toga i oslobađam. Ne volim da budem rob ničega osim svoje dece - kažeĐokićeva, koja se osvrnula i na veliku popularnost serije:

- Popularnost ove serije traje već dve nedelje, ali nisam osetila ništa više osim novih pratilaca na Instagramu koji mi pišu neke čudne poruke. Možda ću se s njom tek suočavati. Vodim svakodnevni život. Ujutro šetam psa sa svojim kučkarima u parkiću, posle sam na probama u "Teatru na Brdu" s kolegama i vraćam se kući svojoj deci.

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".