За Миу је лето било радно, а већ је најавила да ускоро породично иде на летовање у Турску. Она је на почетку рекла да се поред музике, посветила и свом приватном бизнису. Такође, рекла је да се мало повукла из медија, те да не жели по сваку цену да се експонира.

Дотакла се и својих ћерки, те открила какву музику слушају.

- Оне су изузетно мале да би одабрале музику. Слушају оно што им ми пустимо. Ја само могу да утичем на то да не буду опседнуте неким јутјуберима јер видим да је то сад јако актуелно међу децом. Мислим да су сада они актуелнији међу њима него певачи - рекла је певачица па открила да ли се плаши онога што ће се дешавати у будућности.

Фото: АТА имагес

 

- Ја време да променим које долази не могу. Свако време носи неко своје бреме. Технологија је напредовала и сматрам да ћу успети да се снађем. Нећу бити мајка која је слепа. Усмераваћу своју децу само на оно добро... нећу пропуштати њихове битне моменте. Даћу све од себе да се апсолутно разумем у њихово одрастање - додала је она па рекла да ли јој је било тешко бити мајка.

- Мени није тешко бити мајка! Мени је то природно! Мислим да је на родитељима већа одговорност. Говорим из ове перспективе. Треба се сналазити у времену у којем живимо. Питање је шта је било или шта ће бити у будућности - рекла је она.

Фото: Никола Глишић

 

Она је на крају открила и шта јој представља најтежу обавезу у одгајању деце.

- Можда је најтеже за родитеља испратити њихову емоцију. Деца данас рано проговоре, проходају... јако су интелигентна, брзо уче, памте... Та унутрашња, емотивна интелигенција, ако се пропусти може бити проблема. Што се њих тиче оне се одлично слажу. Још једно дете не планирам, мислим да су два сасвим довољана - закључила је Миа.

БОНУС ВИДЕО: