Певачица Драгана Шарић алијас Беби Дол до пре неколико година се одазивала на ово име и презиме, али је одједном одлучила да га промени.

Она је желела да започни нови живот, па је из тог разлога одлучила и да се другачије зове, па је ново име Беби Дол од пре неколико година Дана Тодоровић.

– Једностано одлучила сам да се више не зовем Драгана Шарић јер ми је то досадило, али и због тога што желим да започнем нови живот. Променила сам име у Дана Тодоровић. Морам да објаним због чега. Дана је моје црквено име, а Тодоровић сам узела од супруга. Много ми се свиђа како ми стоји и волела бих да ме људи убудуће зову тако – рекла је тада Беби.

Фото: В. Данилов

 

 

Она је објаснила и како је у ’80-их година настао њен чувени надимак.

Фото: АТА имагес

 

 

– Једне ноћи када је требало осмислити омот за тај мој сингл, дошло је то Беби име и Дол презиме. Мислила сам да тако могу да сачувам приватост. Име је смислио, ево рећи ћу иако можда он не би волео да се помиње у том контексту, Срђан Шапер. Као што сам ја смислила пуно ствари за њега, тако је и он решио овај проблем. Он је био „кум“ – открила је Дана Тодоровић.

БОНУС ВИДЕО: