- Увек себи можеш да даш нови почетак, јер никада није касно да будеш оно што желиш! Љубав! Храброст! Јесте ли икад застали и помислили: "Вау, за ово сам се молила, а сада је ту и дешава ми се" - написала је Тања у опису фотографија на којима се налази са Бешићем.

Иако се месецима шушкало да је 11 година млађи Мухамед освојио њено срце, што је и сама певачица потврдила у марту, када је признала да је заљубљена, она ипак није желела да открије његов идентитет. Све до сада.

 

 

Како Кури пише на основу извора, Тања се на овај корак одлучила јер ју је Мухамед запросио на романтичној вечери у Египту, где се тренутно налазе на одмору са њеном децом. Она је одмах рекла "да" младом пилоту, иако се и даље није званично развела од бившег супруга Душана Јованчевића.

- Тања већ неколико дана ужива на одмору у Египту. Тамо је отишла са дечком и децом након напорне летње сезоне. Она и Мухамед су у вези од почетка године. Било је ту и раскида, јер су се и његови и њени родитељи противили тој вези због разлике у годинама, али и због тога што је он друге вероисповести. То посебно смета Тањиној мајци Живани, која за њега не жели ни да чује. Њу то више не брине, јер је сигурна у своју љубав, а посебно јој је драго што су га њена деца прихватила. Сви се одлично слажу - прича наш извор, па открива детаље романтичне веридбе у ресторану луксузног ризорта:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Muki Besic (@thelifeofmuki)

 

- Мухамед је одлучио да једне вечери изненади певачицу и да је запроси баш ту у Египту. Прстен је купио пред сам полазак из Београда и сакрио га у кофер међу своје ствари. Запросио ју је на романтичној вечери. Тања се одушевила и одмах је рекла да пристаје. Проблем је само што је она још увек званично удата за Душана, који јој неће тако лако дати развод. То је сигурно. Кад то буде решила, одмах ће се удати за Мухамеда, у то нема сумње. Фотографија коју је објавила на Инстаграму настала је баш то вече након просидбе. Ако мало боље погледате, видећете дијамантски прстен на њеној руци. Била је сва у белом, баш је сијала. У договору са њим, решила је да коначно призна да су у вези и да се не крију, јер ће ускоро и званично постати муж и жена - завршава извор преноси Курир.

Иначе, Тањин нови партнер Мухамед Муки Бешић има 27 година и по занимању је пилот. Родом је из Босне и Херцеговине, али већ дуго година живи и ради у Америци. Као и сваки пилот, обожава путовања, што се лако може закључити по његовом профилу на Инстаграму, а поред авиона, велику страст гаји и према јахтама и скупим четвороточкашима.

Фото: Инстаграм принтскрин/tanja_savic_private

 

 

Курир је наводно покушао да ступи у контакт са Тањином мајком Живаном, али је она бесно спустила слушалицу.

БОНУС ВИДЕО: