Ана је на самом почетку каријере важила за једну од најзаноснијих дама, али је у недавно водила борбу са вишком килограма које је после успела да доведе у нормалу. Сада изгледа као пре порођаја. 

Певачица се често налази на мети коментара због изгледа и због скандала у којима се нађе. Многи су мишљења да су дијете оставиле траг на њеном телу и да је превише мршава. Ипак, њена мајка је нешто другачије грађена и изгледа феноменално у седмој деценији. 

- Моја мајка, без коментара. Не могу да се вадим на генетику - написала је Николићева том приликом испод фотографије коју је поделила на друштвеној мрежи Инстаграм, а позитивни коментари су се низали као луди.

- Свака час, каква жена, брутално изгледа - гласили су неки од коментара који су фанови певачица оставили испод фотографије њене мајке Миљане. 

Подсећања ради, певачица је недавно појавила на рођендану своје ћерке Таре са три сата закашњења, јер је доживела незгоду при поласку на прославу. Ана је доживела незгоду, пала је низ степенице па се испрљала. Како је изјавила, није имала времена да се пресвуче, па је прљава отишла на прославу своје мезимице. 

(Република) 

БОНУС ВИДЕО: