Љубав и брак Зорице Брунлик и Мирољуба Аранђеловића Кемиша важи за један од најскладнијих на естради. Међутим, као и сваки други пар и они су прошли кроз трзавице, а певачица је једном приликом урадила праву лудост за свог супруга: 

– Због љубави сам се ошишала малтене до главе пошто ми је Кемиш рекао да то урадим. То је нека наша фаза, он је мени рекао да сам демоде и да постоји фризер за те модерн фризуре и ја одем и ошишам се -открила је Зорица и описала како се после осећала. 

– Јао мајко како је то било страшно, покајала сам се чим сам изашла из салона, а што је најгоре када ме је видео, он једва да је приметио. Џабе сам се шишала, сада то не бих урадила 6 пута да ми каже – искрена је Брунцликова.

Певачица је открила шта је нервира код њеног животног сапутника: 

– Не гаси светло уопште по кући. Ко шта ради, ја само идем и гасим светло за њим. Ја само гунђам, он говори како заборавља. Па не може годинама да заборавља, исти је проблем и данас – открила је певачица.

Подсећања ради, Зорица и Кемиш су недавно направили ексклузивно славље поводом крштења њихове унуке Милице на ком се окупило пола естраде: 

– Баба и деда су били толико узбуђени да нису ока склопили ноћас. Дошли смо у једну проверену кућу, очекујемо да то буде како треба. Ја сам највише плакала, толико сам била узбуђена. Очекујемо још једну принову за два-три месеца, репертоар смо утврдили. Ташта не пије, то је боље по све – изјавила је том приликом Зорица.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: