Како Република сазнаје, Катарини се стање нагло погоршало и морале је да откаже наступ који је био планиран на једном познатом београдском сплаву вечерас.

Екипа портала "Република" ступила је у контакт са Каћиним представницима за медије, који су им и потврдили ову информацију.

- Што се тиче наступа Каће Грујић, који је требало да се одржи вечерас на једном познатом београдском сплаву, нажалост, биће одложен због лошег здравственог стања. Данима се бори са високом температуром и бактеријском инфекцијом, коју ни инфузије, ни антибиоци нису успели да излече. Синоћ је, упркос лошем здравственом стању наступала у Тузли и данас је још горе - гласи саопштење.

Фото: АТА имагес

 

 

- Каћа се данима осећала малаксало и лоше, мислила је да је префорсирала организам јер доста ради, мало спава, стално путује, на све то гледа да буде што више са ћерком Катјом, међутим, у доњем делу леђа осетила је јаку бол и у једном моменту се од бола срушила на под. Поред ње је био муж Гобељић, који је одмах звао Хитну помоћ. Каћу су одвели у болницу, урадили све анализе и испоставило се да има јаку упалу бубрега - открио је тада  извор "Стара" и додао:

- Каћа је сада добро, није упала као што је била пре неколико година, када је морала да лежи у болници. Дали су јој овог пута инфузију и пустили је кући. Марко је молио да откаже све наступе и да одмори бар две недеље, али му је она рекла да се не секира. Добила је лекове и зна да ће се стабилизовати брзо све. Криво јој је што је потресла Марка, јер је имала баш у том моменту неиздрживу бол, али сада је све како треба. Она треба да се чешће контролише, а због обавеза је мало у том смислу занемарлила себе, па чим се осећа добро, не контролише се често.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".