Јелена Карлеуша ужива у плодовима успеха своја два нова албума "Алпха" и "Омега" који су потпуно одушевили њену стару публику, али и оне млађе генерације које су сада постали њени фанови.

И њеним пријатељима се и те како допада певачицин нови пројекат, а тим поводом јој је као поклон на кућну адресу стигла 1001 ружа.

Јелена је јуче испозирала поред овог цветног аранжмана, а када је питала фанове шта мисле, ко јој је купио овај вредан поклон, многи су, у шали, били мишљења да је реч о Роману Абрамовићу који је био инспирација за песму "Романе", док су други чак нагађали да је у питању Кање Вест.

Њу је ово јако засмејало, јер није у питању ниједан од њих двојице. Поклон јој је послала жена, њена пријатељица Софија Милошевић, супруга фудбалера Луке Јовића. Карлеуша се данас огласила и то потврдила.

Фото: АТА имагес

 

 

- Романе, долазим ти као руска мафија… П. С. (нисте погодили, само сте ме добро засмејали). Ове најдивније руже, свих 1001, добила сам од моје Софије Милошевић. Хвала ти лепотице, предивно - написала је Јелена у објави на Инстаграму.

Иначе, њена пријатељица се за овај поклон баш отворила. Како само једна ружа кошта око 300 динара, рачуницом се долази до тога да је Софија за ово изненађење платила чак 300.300 динара.

(Телеграф.рс)

БОНУС ВИДЕО: