Реч је о фотографији са одмора у Египту, где се и даље налазе, на којој му она у бикинију седи у крилу. Многе реакције биле су увредљиве, називали су је погрдним именима.

Како је рекла, пита се шта би тек било да је човека развела, као што није.

- Жао ми је што сам тема дана, али са друге стране сам срећна што у овом моменту имам прилику да замолим људе да сву своју пажњу и коментаре које посвећују мени, усмере и окрену у хуманост ка овој деци. Деци, којој је у овом моменту потребнија медијска пажња. Кад већ имате времена да се бавите са мном, онда издвојте мало времена и за хуманију сврху. Господин Душан Шипић је озбиљан пример како се треба понашати и сваки дан пратим његове кораке за будућност ове деце… Док седим и читам коментаре људи који очигледно немају свој живот, па залазе и узимају себи за право да коментаришу туђи, долазим до закључка да и даље има много насилника, психопата, незадовољних душа. Због таквих и имамо толико суицидних људи, јер није свако јак да се избори са незадовољством других - каже Зорана.

 

 

- Опет, као никада до сад, осетим потребу да нагласим оно што је у овом моменту много битније од тога колико је мој супруг, понављам - супруг, старији од мене… Шта би тек било да сам га развела… Стоп насиљу над женама, стоп вршњачком насиљу, будите хумани. Неправда, па то ти је... - додала је.

На питање како реагује на негативне и погрдне, па и увредљиве коментаре, Симеуновићка је рекла:

 

 

- Нисам изненађена. Ово се не дешава први пут. Већ су писали о томе, али ето сада је постала тема дана. Очигледно да је дошло до пораста незадовољних људи, па је тако и мој брак дошао на ред за испољавање туђих незадовољстава. Ја знам да ти негативни коментари долазе од људи који не верују у ништа, а понајмање у љубав. Заборављају само једну ствар, онај део из Библије, "баци камен само ако немаш ниједан грех". Опрости им Боже, не знају шта раде.

(Телеграф.рс)

БОНУС ВИДЕО: