Jelena Karleuša uživa u plodovima uspeha svoja dva nova albuma "Alpha" i "Omega" koji su potpuno oduševili njenu staru publiku, ali i one mlađe generacije koje su sada postali njeni fanovi.

I njenim prijateljima se i te kako dopada pevačicin novi projekat, a tim povodom joj je kao poklon na kućnu adresu stigla 1001 ruža.

Jelena je juče ispozirala pored ovog cvetnog aranžmana, a kada je pitala fanove šta misle, ko joj je kupio ovaj vredan poklon, mnogi su, u šali, bili mišljenja da je reč o Romanu Abramoviću koji je bio inspiracija za pesmu "Romane", dok su drugi čak nagađali da je u pitanju Kanje Vest.

NJu je ovo jako zasmejalo, jer nije u pitanju nijedan od njih dvojice. Poklon joj je poslala žena, njena prijateljica Sofija Milošević, supruga fudbalera Luke Jovića. Karleuša se danas oglasila i to potvrdila.

Foto: ATA images

 

 

- Romane, dolazim ti kao ruska mafija… P. S. (niste pogodili, samo ste me dobro zasmejali). Ove najdivnije ruže, svih 1001, dobila sam od moje Sofije Milošević. Hvala ti lepotice, predivno - napisala je Jelena u objavi na Instagramu.

Inače, njena prijateljica se za ovaj poklon baš otvorila. Kako samo jedna ruža košta oko 300 dinara, računicom se dolazi do toga da je Sofija za ovo iznenađenje platila čak 300.300 dinara.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO: