Певачица, Јелена Карлеуша, свом емотивном изабранику са којим је у том тренутку већ две године била у срећној вези изговорила судбоносно "Да" пре 13 година, била је у седмом месецу трудноће, а испод срца носила је своју првеницу Атину.

За једну жену у другом стању планирање најважнијег дана у животу био је изузетно захтеван и драматичан подухват, јер хормони чине своје, а списак обавеза је прилично дугачак. Ипак, Јелена, за коју готово ништа није немогуће, желела је тог дана бајку, у коју је уложила и последњи атом снаге.

- Одувек сам сањала о предивном, романтичном венчању, па је и било очекивано да моја свадба буде као из најлепших Дизнијевих бајки - говорила је тада.

Фото: АТА имагес/ Принтскрин/Инстаграм/duskotosic

 

 

Дошла је на свет и друга ћерка, а онда су уследили и скандали који су вероватно главни кривци што пар више није толико често у јавности заједно.

Заправо, њихв последњи заједнички снимак је настао пре више од четири године.

@eminentan Sta vi mislite o ovomo braku? Zaprati za nastavak za jos skandala#fyp #fypシ #viral #foryoupage #jelenakarleusa #duskotosic ♬ original sound - eminentan

Уснимљени су свега пар недеља након смрти њене мајке Дивне, па су због тога сви на снимку у црнини. Имала је и кратку косу, будући да је одмах након сазнања да јој је мајка преминула узела маказе и сама одсекла своју косу. Није скидала капуљачу, а поред ње су Душко и Дивнина рођена сестра.

БОНУС ВИДЕО: