Pevačica, Jelena Karleuša, svom emotivnom izabraniku sa kojim je u tom trenutku već dve godine bila u srećnoj vezi izgovorila sudbonosno "Da" pre 13 godina, bila je u sedmom mesecu trudnoće, a ispod srca nosila je svoju prvenicu Atinu.

Za jednu ženu u drugom stanju planiranje najvažnijeg dana u životu bio je izuzetno zahtevan i dramatičan poduhvat, jer hormoni čine svoje, a spisak obaveza je prilično dugačak. Ipak, Jelena, za koju gotovo ništa nije nemoguće, želela je tog dana bajku, u koju je uložila i poslednji atom snage.

- Oduvek sam sanjala o predivnom, romantičnom venčanju, pa je i bilo očekivano da moja svadba bude kao iz najlepših Diznijevih bajki - govorila je tada.

Foto: ATA images/ Printskrin/Instagram/duskotosic

 

 

Došla je na svet i druga ćerka, a onda su usledili i skandali koji su verovatno glavni krivci što par više nije toliko često u javnosti zajedno.

Zapravo, njihv poslednji zajednički snimak je nastao pre više od četiri godine.

@eminentan Sta vi mislite o ovomo braku? Zaprati za nastavak za jos skandala#fyp #fypシ #viral #foryoupage #jelenakarleusa #duskotosic ♬ original sound - eminentan

Usnimljeni su svega par nedelja nakon smrti njene majke Divne, pa su zbog toga svi na snimku u crnini. Imala je i kratku kosu, budući da je odmah nakon saznanja da joj je majka preminula uzela makaze i sama odsekla svoju kosu. Nije skidala kapuljaču, a pored nje su Duško i Divnina rođena sestra.

BONUS VIDEO: