Према старом веровању, на рођендан треба бити срећан и захвалан. Када се пробудите, отворите своје срце за позитивну енергију, мислите позитивно и покушајте да се ослободите токсичних мисли. Још у давним данима веровало се да оно што зрачите на свој рођендан, то привлачите целе године. Сукоби, негативне емоције и агресија су неприхватљиви јер ће блокирати проток чисте енергије, а вас учинити рањивим за негативне коментаре и токсичне људе, пише сенса.рс.

Фото: Профимедиа

 

 

Добро расположење и срећа на дан рођења такође су важни јер, према древним знацима, како човек дочекује овај дан – тако ће провести целу годину до следећег датума. Можете се помолити и захвалити за све оно позитивно што вам се догађало у претходној години. Размислите шта сте добро урадили у години која је иза вас, због чега треба да будете поносни на себе, шта треба да промените… Купите себи неки поклон, обуците се лепо, чак иако не правите прославу, урадите ситнице које ће вам поправити расположење.

Према старим веровањима на свој рођендан не треба радити следеће:

* Не позајмљујте ништа од других дан пре свог рођендана и на сам дан. У супротном, верује се да ће вас током целе године прогонити финансијски проблеми.

* Заштитите се од комуникације са токсичним људима, већ се окружите најближима који вам доносе љубав и радост.

Фото: Профимедиа

 

 

* Не славите рођендан унапред, верује се да доноси лошу срећу.

* Избегните све негативне емоције, већ се потрудите да будете целог дана позитивно расположени.

* Не свађајте се и не улазите у конфликт са другима, већ створите на дан свог рођендана атмосферу мира и позитивне енергије.

* Не осуђујте људе који су вам донели поклон који вам се не допада, већ будите искрнео захвални за сваки дар.

БОНУС ВИДЕО: