Јована је остала у сјајним односима са бившим, па су и јучерашњи рођендан прославили заједно.

Водитељка "Пинка" не пропушта прилику да свако мало у јавности истакне колико је поносна на ћерку.

Фото: АТА имагес

 

 

Поносна мама је о успеху ћерке једном приликом обавестила пратиоце на мрежама и није крила колико је срећна због ње.

- Моја ћерка је данас разбила тест у Институту! Само рад доводи до циља! Само! - написала је Јована тада у објави на Инстаграму, док се за "Блиц" недавно дотакла ћеркиног карактера.

 

- Шта год Леа буде желела да буде имаће моју подршку. Обожава да буде у центру пажње! Она сада руши све пред собом, имамо проблем да зауставимо причу сада - казала је тад Јована.

Фото: Инстаграм принтскрин/jeremicjovana

 

 

Јована се нада да ће јој се ћерка у будућности удати за неког богатог.

- Нећу дозволити да пати за мушкарцима, пренећу јој све оно што мислим да је важно, а то је да не вара, да никоме никада не буде друга и да не узима дечка другарици јер је мени то испод сваког морала. Учићу је да буде своја, да не зависи никада ни од једног мушкарца. Жена прво увек мора да има све с своје па онда да узима од мушкарца. Учићу је да се уда за богатог, а не сиромашног. Има једна реченица коју никада нисам рекла: “Када жена промаши партнера за брак, уместо Ролекса, стана у центру Београда и аута, жена добије рак”.

- Запамтите ове речи Јоване Јеремић јер ако већ плачете, плачите у Мерцедесу, немојте да плачете на клупи. Мушкарац ако уложи у жену никада јој неће учинити ништа лоше. Чак и ако је превари, то ће бити на једно вече, а то није превара. Колико мушкарац уложи у жену толико је воли, све остало су лажи - казала нам је била Јована.

БОНУС ВИДЕО: