Бивши задругар Лазар Чолић Зола, који је прексиноћ гостовао у емисији "Народ пита", стигао је на потписивање уговора. Зола није био расположен за изјаве, већ је само прошао и ушао у зграду.

Зола се пре два дана огласио и проговорио о свом односу са Миљаном Кулић, те признао да је поново заљубљен.

- Жао ми је шта сам све прошао са том особом, каквог идиотизма и будализма на крају крајева, избламирали се, а нити је она добила шта од тога, а ја тек. Наравно да ме је срамота таквих ствари. Реално, глупо је рећи да се кајем, нисам лик који се каје у свом животу. Све што сам радио осећао сам да тако треба и уживао сам у тим ситуацијама. Однос као однос је реално био болестан и блам ме је тог односа. Је*е ми се шта ће ко причати о мени, за добрим коњем се диже прашина - истакао је Зола.

Фото:Принтсцреен/Јутјуб/народпита

 

Зола се осврнуо и на оптужбе Ненада Мацановића Бебица на рачун породице Кулић, те признао да је поново заљубљен.

- Ја сам све унапред рекао и да ће да их насамари, али нису они другачије ни заслужили. Нема кога ни оне нису насамариле. То су једни олоши, који су спремни да издају свакога. Знаш какве поруке добијам, људи ме баш подржавају што се тиче ових ствари. Ево шта ми је стигло мало пре: "Вечерас је твоја ноћ! Међутим, Бебица је извршио виши циљ, али ти помогао да докажеш да си најинтелигентнији учесник ријалитија. Све што си говорио о Марији и том малом кепецу се обистинило. Надам се да ће Кулићи признати колики си ти господин". Заљубио сам се сада, није из јавног света - открио је Чолић за Пинк тада.

Почетак "Елите" најављен је за 3. септембар у 21 час.

(Република)

БОНУС ВИДЕО: